Anne Marie gift Carl Nielsen

Om Forestillingen

Anne Marie gift Carl Nielsen – Teater hjemme i stuen

Vi har en rigtig glædelig overraskelse. Kolding Egnsteater har fået mulighed for at vise vores forestilling Anne Marie gift Carl Nielsen som filmisk optagelse, så du kan få teater hjemme i stuen i en begrænset periode.

Premiere online den 6. april kl. 19.30 til sædvanlig teater tid via et link, der kommer her på siden. Det bliver fjernet igen 12. april kl. 24.

Så lad os gå i teateret sammen hver for sig. Husk at slukke din mobiltelefon og du må gerne tage din drink eller kaffe med og nyd forestillingen.

Kærligste hilsner
Kolding Egnsteater

 

Om forestillingen:
Inspireret af den koldingfødte billedhugger Anne Marie Carl-Nielsen tegner Kolding Egnsteater et portræt af det moderne parforhold.

Anne Marie Carl-Nielsen troede på kærligheden. Hun var mor til tre og hustru til den verdensberømte komponist Carl Nielsen, men først og fremmest var hun kunstner.
Anne Marie og Carl skabte en ny måde at leve på – som ligestillede partnere, der arbejdede og elskede jævnbyrdigt. Sammen udgjorde de måske et af verdens første moderne parforhold.

De opbyggede en relation med plads til passion, ambition og forpligtelser overfor både sig selv og hinanden. Deres forhold havde dog en pris, som de begge måtte betale.
Med tråde frem til nutiden skildres Anne Maries og Carls kompromisløse kærlighed til kunsten og hinanden. I lyset af deres forhold stiller Kolding Egnsteater skarpt på det moderne forholds gaver og vildfarelser.

Fotos

Publikum Synes


 1. Tak! for en fantastisk, nærværende og sanselig oplevelse. Skuespillerne VAR Carl og Annemarie, og alligevel var de osse os ganske almindelige kedelige mennesker, som slås med det at bevare sig selv i et forhold. Det hele blev udlevet osse selvom det var filmisk optagelse. Hvor vilde jeg gerne ha oplevet det i teatret.

  dorte smedegaard
  Lyngby

 2. Tak! for en fantastisk, nærværende og sanselig oplevelse. Skuespillerne VAR Carl og Annemarie, og alligevel var de osse os ganske almindelige kedelige mennesker, som slås med det at bevare sig selv i et forhold. Det hele blev udlevet osse selvom det var filmisk optagelse. Hvor vilde jeg gerne ha oplevet det i teatret. Mungo Park Kolding 6 stjerner!

  dorte smedegaard
  Lyngby

 3. En meget stærk oplevelse af to store kunstneres indbyrdes forhold. Skuespillerne formår at formidle de følelser, som Carl og Anne Marie udlever, når de skal have et ægteskab kørende parallelt med deres egne kunstneriske ambitioner.

  Asger Stevns
  8830 Tjele

Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.