BESKIDTE ORIGINALER

Om Forestillingen

I en verden fyldt med bedrag og sløset omgang med sandheden, er kommunekassen blevet tømt. På papiret findes de ikke længere. Det fælles ansvar er for længst skiftet ud med vindermentaliteten. Er man ikke en del af den pæne statistik – er man en taber. Virkeligheden er blevet alles grådige kamp imod alle, for at få den største bid af den sidste nye vækst-bobbel.

I ”Beskidte originaler” kombineres virkelighedsteater, performance-kunst og bæredygtigt skraldeteater i et livsbekræftende scenekunstnerisk værk på absolut højeste underholdningsniveau, når de voksne udviklingshæmmede skuespillere fra Nordhøj Teater, indtager scenegulvet på Kolding Egnsteater for ottende år. Se med når de ukendte – og uslebne – originaler smider masken, tager kampen op og giver publikum svar på tiltale for (måske) sidste gang, før de smides ud i havet til alt det andet skrald…

Nordhøj Teater er skabt som en kærlig påmindelse til alle om at få det bedste ud af livet – uanset seksuel, religiøs, politisk, eller økonomisk funktionsniveau.

Forestillingen er udviklet i samarbejde mellem det udviklingshæmmede skuespillerensemble og skuespiller Sune Geertsen.

Fotos

Kreditering

Producent: Organisationen Nordhøj

Udviklet af det udviklingshæmmede skuespillerensemble og skuespiller Sune Geertsen.

Publikum Synes

Ingen anmeldelser endnu


Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.