De Magiske Børn – Oplæsningsarrangement

Om Forestillingen

De magiske børn – en eftermiddag i fantasiens tegn

Magiens drivkraft er børns fantasi. Hvis børn forestiller sig noget kraftigt nok, kan det blive til virkelighed. De magiske børn har ekstraordinært kraftig fantasi, og de kan derfor – med den rette træning – forandre virkeligheden og beskytte menneskeheden.

Mungo Park Allerøds tidligere teaterdirektør gennem 12 år, Martin Lyngbo, udgiver sammen med sin bror, Lasse Lyngbo, den første bog i serien om De magiske børn. En serie af historiske fantasyromaner for børn i alderen otte til fjorten år. Hver bog tager udgangspunkt i historiske begivenheder og berømte personer. Bøgerne bindes sammen af fortællingen om de magiske børn: En hemmelig loge af børn, som ændrer verdenshistorien med fantasiens kraft.

På Mungo Park Kolding får vi som de allerførste lov til at møde forfatterne til en eftermiddag med oplæsning, mystik og fantasy for børn og barnlige sjæle.

De magiske børn – Marco Polos skat (den 1. bog)

Første bog begynder år 1298 i Venedig. Den lille pige Sarah sejler nogle gange fra øen, hvor hun bor, over til byen for at skaffe mad eller løbe ærinder. Alle steder er hun i fare, for hun tilhører et folk, der er forfulgt. Sarah drømmer om at gøre Venedig til sit hjem. Men drømmen trues af mystiske begivenheder, der sker omkring hende. En dag møder hun en gruppe børn med en hemmelighed, der kan forandre alt. For Sarah – og for verdenshistorien.

Der er gratis adgang til arrangementet og billetbestilling er ikke nødvendig.

Fotos

Kreditering

Brødrene Lasse og Martin Lyngbo læser op og underholder fra scenen om deres nye bog De magiske børn.

 

Varighed

Ca. en time

Øvrige oplysninger

Anbefalet alder: fra otte år

Forlag: People’s Press