Elle belle bolle

En kærlig komedie om knas i dobbeltsengen

Om Forestillingen

Søren kan lide Mette. Mette kan lide Søren. Søren og Mette kan lide hinanden. Men vejen til soveværelset har været lang længe. De boller bare ikke mere. Og det er der mange årsager til. De er for trætte, for travle, forvirrede. Og så lugter de forkert, snakker forkert, ser forkerte ud… 
Alt kan bruges som en undskyldning. 

For at redde parforholdet tager Søren og Mette og Søren og Mette på tur langt ud i skoven. 
Rundt om lejrbålet indrømmer de fire venner, at der er knas med det perfekte (sex)liv. 
Med ELLE-BELLE-BOLLE Bogen som guide begiver de sig ud på en terapeutisk rejse for at tale om det, som burde være så let.

ELLE BELLE BOLLE er en kærlig komedie til de voksne, som snakker for meget og knalder for lidt. Forestillingen er inspireret af ELLE-BELLE-BOLLE Bogen, som udkom i 1973 med en klar mission; at give læseren et naturligt forhold til sex. Men noget gik galt. 
”Hvordan”, ”hvorfor” og ikke mindst ”hvornår” har kompliceret Elle Belle Bolle-legens ellers så simple regler, og nutidens sammenstød mellem nypuritanisme og pornoficering har gjort forvirringen total.

Med ELLE BELLE BOLLE sænker Mungo Park Kolding en komisk lup hen over de vildfarelser der opstår, når det moderne menneske forsøger at finde tilbage til naturligheden.

Kreditering

Instruktør:
Lasse Bo Handberg
Scenograf:
Ingvild Rømo Grande
Tekst:
Lasse Bo Handberg, Tomas Lagermand Lundme og holdet
Medvirkende:
Mungo Park Koldings ensemble
Lysdesigner:
Mads Nielsen

Varighed

2 timer og 10 minutter (inkl. 20 min. pause)