FEJRING AF ET GODT MENNESKE

Om Forestillingen

50% rabat med årskort

Hun har rund fødselsdag og gemmer sig i skabet for at øve sin tale. Gæsterne ankommer, og festen udvikler sig uden sit naturlige midtpunkt. Men hun bliver hvor hun er. Der er noget som trænger sig på, hændelser fra fortiden som måske kun tåler at blive sagt højt i et skab. For hvem er det egentlig de fejrer? Ved de overhovedet hvem hun i virkeligheden er? Hvad vil det sige at være ”et godt menneske”? Kan man fortryde ikke at fortryde?

FEJRING AF ET GODT MENNESKE er en intim og personlig forestilling om “det gode menneske” som tugt og flugt. Om tiden der bare æder sig ind på én, uden at man kan stille noget op. Og mest af alt er det en forestilling om at være menneske på godt og ondt. For tingene er ikke altid så enkle som de ser ud. Nogle gange er frihed ikke til at skelne fra traume. Og nogle gange er vi allermest gode, når vi er allermest onde.

Fotos

Kreditering

Producent: Mungo Park Allerød

Skuespiller
Marianne Mortensen

Iscenesættelse
Kamilla Bach Mortensen

Dramatiker
Mathilde Walter Clark

Scenograf
Mie Riis

Lysdesign
Mikkel Givskov Hansen

Musik og lyddesign
Emil Bøll

Varighed

ca. 1 time og 45 minutter (uden pause)

Publikum Synes


 1. Fantastisk præstation. Marianne Mortensen tryllebinder hele teatret.
  Sidder total fængslet og overværer et menneske gennemgå sit liv på godt og ondt ved 60 års alderen. Ser gerne forestillingen igen.

  Jette Mortensen
  Lunderskov

 2. Enkel scenografi. Fremragende tekst. Virtuos pragtpræstation. Teater når det er allerbedst. Stof til eftertanke. Tak til Mungo Park.

  Kurt Sørensen
  Kolding.

Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.