Mungo Bhàr / Fortællinger fra en flygtningelejr

Om Forestillingen

Præsenteres af Mungo Bhàr

i 2015 valgte den dengang 22-årige Aske Kreilgaard at stoppe sit studie før tid, sige sit job op og satse 100 procent på sine drømme om at observere verden og lave sociale projekter, hvor der naturligt er brug for dem. Efter at have tomlet sig igennem EU kom han til Calais i Frankrig, hvor synet af den nærliggende flygtningelejr skulle ændre hans liv for altid. I sit inspirerende og lærerige foredrag inviterer Aske publikum med ind i en af de mest berygtede flygtningelejre i Europa: “The Jungle”.

Pris: 75,- i løssalg / 50,- med årskort

Foredraget foregår i foyeren, og der er derfor unummererede pladser.

Hvad er Mungo Bhàr?

Mungo Bhàr er Mungo Park Koldings nye format. Mungo Bhàr er for dig med hang til skæve vinkler og eksperimenter. Mungo Bhàr er en åben scene for hvor du kan møde etablerede og uetablerede kræfter fra hele Danmark og udenomsdanmark, der leger, eksperimenterer og tester al den underholdning, du ikke anede eksisterede.

Alt kan ske. Lige fra stand-up til foredrag om livet i en flygtningelejr, koncerter, brætspilsaftener, trylleshows, samtalecafeér, lækre burlesquedansere, tangoaftner eller portvinssmagning.