GENERALFORSAMLINGEN

9. - 10. mar 2021
Billet
Trailer

Om Forestillingen

“Velkommen til generalforsamling! Dejligt at se så mange, og skønt med nogle nye ansigter. Har alle fået stemmesedler? Super! Kaffen? Jo, den er på vej. Ja, og så venter vi også lige på formanden. Susanne, hun er bare lidt forsinket. Hun er lige på trapperne. Vi kunne jo tage de første par punkter på dagsordenen. Bare indtil hun dukker op? Skal vi lige stemme om det?”

Teaterforestillingen GENERALFORSAMLINGEN er et humoristisk – og til tider tragikomisk – hverdagsdrama om foreningsliv og frivillighed, inspireret af virkelige beretninger.
Med ømhed, respekt og humor skildrer forestillingen frivilliglivets glæder og genvordigheder, og lader publikum føle nærdemokratiets dilemmaer på egen krop, når kampen skal stå mellem udvikling eller tradition.

I denne forestilling får du som publikum indflydelse på generalforsamlingens udfald. Replikkerne skal skuespillerne nok tage sig af – du skal blot drikke kaffe, synge med på den omdelte fællessang, og sidst men ikke mindst afgive din stemme, når vores fiktive borgerforening skal træffe beslutninger om stort og småt. Og nu ikke noget med at stemme blankt! “Det er DIN forening, tag nu vare på den”, som foreningens kasserer altid siger.

(Årskort gælder ikke til dette arrangement)

Kreditering

Medvirkende: Mikael Helmuth, Dorthe Hansen Carlsen, Morten V. Klode, Sofie Ancher Vea og Morten Mosgaard

Instruktør: Rasmus Ask

Dramatiker: Morten Dahl Lützhøft

Dramaturg: Gitte Villadsen

Scenograf: Ida Munk Ørstrøm

Komponist og lyd: Morten Mosgaard

Lysdesign: Søren Lydersen

Producent: Morten Mosgaard

Varighed

ca. 1 time og 30 minutter uden pause.

Publikum Synes

Ingen anmeldelser endnu


Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.

Kalender