HVA SÅ EUROPA

Om Forestillingen

Gratis med årskort

Europa er i øjeblikket spændt ud imellem en stigende populisme i Nordeuropa, og de druknende flygtninge i Sydeuropa. Af Putins tanks i øst og Trumps mur i vest. Drømmen om et fælles Europa, som vi har taget for givet, er under pres som aldrig før.

I HVA SÅ EUROPA er en mytisk familie taget i sommerhus for at fejre Europas fødselsdag. Europa er familiens overhoved, men hun er ikke som hun plejer. Hukommelsen er begyndt at svigte, og måske er de første tegn på demens ved at vise sig.

Hva’ så Europa – hvad er fremtiden? Er næste generation i stand til at tage over? Og hvad vil det betyde? Hvem skal forvalte arven fra Europa? Eller vil Kina og Østblokken tage over?

HVA SÅ EUROPA er et politisk, mytisk og absurd familiedrama.

Fotos

Kreditering

Medvirkende
Mette Gregersen
Frank Thiel
Maja Juhlin
Morten Kjær

Manuskript
Vivian Nielsen

Instruktør
Mette Ovesen

Scenograf
Lisbeth Burian

Dramaturg
Tanja Diers

Komponist & lyddesigner
Kenneth Thordal

Lysdesigner
Morten Dorvin

Varighed

ca. 2 timer og 10 minutter inkl. pause

Tilladt for børn over 15 år

Anmeldelser

  • ""Endnu en gang gør Mungo Park Kolding os klogere på den politiske og samfundsmæssige situation med en humoristisk og veludført teaterforestilling"."

    Jyllands-Posten
  • "Man kan ikke følge med i det hele -eller i hvert fald fastholde det hele -og det er der måske en selvstændig idé i. Det er moderne samtidsteater, så det fløjter, men forestillingen hviler tungt på en helt gammel tradition fra det antikke Grækenland"."

    JydskeVestkysten
  • "De fire skuespillere er skønne, og det gælder altid det faste makkerpar på Mungo Park Kolding, Frank Thiel og Maja Juhlin, som med præcision og stor sikkerhed hele tiden spiller hinanden op til deres bedste."

    Den 4. Væg

Publikum Synes

Ingen anmeldelser endnu


Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.