JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE

Om Forestillingen

50% rabat med årskort

Verdensberømt og næsten glemt!
Karin Michaëlis blev verdensberømt i sin samtid, men næsten glemt i sit hjemland, men det gør ’Jagten på det gode menneske’ nu op med. Oplev et musikalsk episk drama om det 20. århundrede set gennem en stærk kvindeskæbne – en kvindeskæbne, aktivist, forfatter og verdensdame, der konstruerede sin egen virkelighed set gennem forskellige farver af glas for at passe ind i verden.

Karins liv udfolder sig i lyset af verdensbegivenhederne, og mens hun vokser op som et ungt menneske med stærk skrivetrang, tager en mor i den østrigske by Linz sin søn op i armene. Lille Adolf. Krigen rykker nærmere, og Karin, der har etableret sig som international forfatter, åbner sit hjem på Thurø for politiske flygtninge fra Tyskland. Krigen kræver, at alle tager stilling. Kan man lave om på virkeligheden uden at skære sig på løgnen?

Katinka skaber musik og træder ind på ukendt land
På samme måde har nutidens store danske sangskrivertalent Katinka taget stilling til Karins liv og de store temaer, hun beskæftigede sig med i sine sange. Katinka har bundet den musikalske sløjfe på forestillingen og går på scenen med syv helt nye sange.

Katina er stærkt betaget af Michaelas evne til konstant og kompromisløst at videreudvikle sin skrivestil, og hun har eksperimenteret med at overføre variationerne og nuancerne i forfatterens sprog til sit eget musikalske og tekstlige udtryk. Katinkas musik er skabt af hendes egne refleksioner over Michaelas tekster, billeder og temaer, som hun var optaget af.

Selv beskriver Katinka det som en vild udfordring at skifte rollen som sanger ud med rollen som skuespiller, og selvom Katinka er vant til at optræde på en scene, er hun glad for, at hun har sine sange med, som giver hende tryghed på den nye scene.

Book billet nu, og oplev hvordan verden kan forandre sig, når man skifter farven på glasset i sine briller.

Fotos

Kreditering

Producent: BaggårdTeatret

Musik: Katinka og Simon Ask

Publikum Synes


  1. En stor tak til Baggård Teatret for en helt fantastisk forestilling om forfatteren Karen Michaëlis.”Jagten på det gode menneske” var ganske enkelt formidabel.

    Stærke skuespilpræstationer, virtuose sange – sikke en stemme!!! – holdt sammen af en genial scenografi Levende og vedkommende teater, der går under huden.

    LEVE TEATRET I FREDERICIAGADE!!!

    Kurt Allan Sørensen
    Kolding

Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.