MADELEINE OG DRØMMENE

2. - 21. nov 2020
Billet
Trailer

Om Forestillingen

Gratis med årskort

Hvordan kommer man sig som menneske over et helt uforståeligt tab. At miste et barn. Den efterfølgende altoverskyggende sorg, mens skylden gnaver. Hvordan giver man nogensinde slip? Eller kan man overhovedet det?

Madeleine og Drømmene er inspireret af sagen om Madeleine McCanns forsvinden og er skrevet til Kolding Egnsteater af den anmelderroste dramatiker Jokum Rohde.

I forestillingen kæmper forældrene med traumet over deres datters forsvinding, som i form af skyggefigurer og drømme forsøger at overtage deres liv.

For at genfinde deres datter Madeleine opsøger forældrene den mystiske Dr. Mysterioso, der med hypnose sender dem på en rejse ned i underbevidstheden. Her møder de video-distributøren Johnny Marlowe, mærkelige væsner, paradoksale mordanklager og selvransagende anger – alt sammen brænde på bålet i kampen mellem at gå til grunde eller give slip.

Forestillingen Madeleine og Drømmene er en dybde-psykologisk krimi om bearbejdningen af tab og om placeringen af skyld. Et stykke der handler om det at miste, at elske og at føle skyld.

Kreditering

Instruktør: Emil Aleksander Rostrup

Scenograf: Ditte Tygesen

Skuespillere: Malte Frid-Nielsen, Morten Kjær, Kristine Nørgaard Sørensen, Amanda Bøgestrøm Isaksen

Publikum Synes

Ingen anmeldelser endnu


Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.

Kalender