MOD TIL AT DRÆBE

Om Forestillingen

50% rabat med årskort

Mod til at dræbe er en følelsesladet historie om en søn og hans far. Lige fra begyndelsen står det klart, at der er noget, der ulmer under overfladen. Det hele bliver sat på spidsen, og forholdet mellem de to mænd kommer under yderligere pres, da sønnens kæreste dukker op. Hun får skubbet til det i forvejen skrøbelige forhold og åbner derved op for årtiers undertrykte følelser og minder.

Mod til at dræbe er en dramatisk historie baseret på den svenske forfatter og dramatiker Lars Noréns succesroman fra 1978. Selvom det er 41 år siden, at bogen udkom, er der stadigvæk masser af kød på historien, der centrerer sig omkring nogle af de kræfter, vi alle sammen kæmper med for at blive hele og selvstændige individer.

En markant faktor i forestillingen er sproget, der i Teatret Møllens udgave er ændret til, at faren og sønnen – spillet af Ole Sørensen og Thomas Jacob C. Rønne – taler sønderjysk. De får følgeskab på scenen af færøske Durita Dahl Andreassen, og sammen leverer de en nærværende forestilling, der pendulerer mellem ømhed og afsky.

Fotos

Kreditering

Producent: Teatret Møllen

Instruktør: Rasmus Ask

Dramatiker: Lars Norén

Medvirkende: Ole Sørensen, Thomas Jacob

Clausen Rønne og Durita Dahl Andreassen

Varighed

Ca. 1 time og 40 min. uden pause

Publikum Synes


  1. Fantastisk skuespil 🙂 kan varmt anbefales trods de uhyggelige omstændigheder

    Gitte Visbech
    Kolding

  2. Noren opført på sønderjysk. Jeg forstod det efter de første minutter. Vi får aldrig den fulde historie om far-søn konflikt – men måske er det uvisse – netop pointen. Der kommer for alvor gang i forestillingen, da sønnens samlever kommer på scenen – og samlever er måske det rigtige begreb- (ikke kæreste), og afslutningen lever jo op til titlen.

    Lars-Uffe Hansen
    Kolding

Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.