Opvisning i lavt selvværd


Trailer

Om Forestillingen

Du kender det sikkert godt. Følelsen af ikke at være god nok, ikke at være smuk nok, ikke at være en god nok ven, datter, kæreste, medarbejder. Det lave selvværd er som et destruktivt tabu, der bestemmer alt for meget i vores liv. Som et ødelæggende monster forvrænger det vores selvbillede og udvisker vores realitetssans.

Det vil forestillingen ”Opvisning i lavt selvværd” gerne gøre op med. Vi hiver skammen, skyldfølelsen, selvpiskeriet og mindreværdet frem i lyset. Og vi vender kroppens hadepunkter – fra strittende ribben og slatne baller til høj pande, hage, øjenlåg, appelsinhud og det helvedes hår.

Alt sammen udfoldet i ublu detaljer.

Publikum inviteres til en offentlig terapisession, hvor skuespillerne Peter Flyvholm, Anders Mossling, Kitt Maiken Mortensen og Xenia Noetzelmann konkurrerer om, hvem der er mest selvudleverende. Forestillingen bygger på skuespillernes egne historier. Glæd dig til en modig opvisning i betroelser uden filter.

OBS: Der er unummererede pladser

Fotos

Kreditering

Medvirkende
Peter Flyvholm
Anders Mossling
Kitt Maiken Mortensen
Xenia Noetzelmann

Tekst
Cheer Extreme

Sangtekst
Therese Fabricius

Dramaturg
Tanja Diers

Musik
Christian Hetland

Scenograf
Ida Marie Ellekilde, Raphael Frisenvænge Solholm 

Varighed

1 time og 10 min. uden pause

Publikum Synes


 1. En stor tak til Cheer Extremes stærke forestilling “Opvisning i lavt selvværd”. Tilskuerne fik en kraftig tur i den menneskelige psykologis centrifuge. Vi blev konfronteret med vore egne fordomme, og dæmonerne kom frem i lys lue.Det var vedkommende, stærkt grænseoverskridende og farligt teater. Debatteater når det er bedst. Tak for en oplevelse.

  Kurt Sørensen
  Kolding

 2. 4 meget modige og ægte skuespillere, der leverer nærværende teater, der giver stof til eftertanke.
  Tak for at I tør.

  Ulla Rasmussen
  5700 Svendborg

 3. super fed 🙂

  Ole Møller
  6000 KOLDING

 4. Så modigt og befriende 👍😊. Super god Forestilling 😘.

  Mette Leth
  Give

Skriv en anmeldelse