Rocky!


Trailer

Om Forestillingen

Et nøgent, sortsværtet scenerum, en spand rød maling. Mørke. Teatersalen flyder med blod og døde svin. Den vrede, hvide mand tæsker løs på den ophængte dyrekrop. Og så rejser han sig, taberen, og tager grisens plads. Hægter sig selv på kødkrogen i loftet, frit svævende. Nu er han chanceløs.

Enmandsforestillingen Rocky! er provokerende brutalteater – en politisk mareridtsfortælling, der udfordrer publikums automatholdninger; de elitære, de rettænkende konfronteres med den underkuede venstrehåndsbokser, som ingen tror på, men som alle gerne vil holde af – kun for at opdage, at hans vej til genkomst måske betyder, at han må besejre dem selv.

Fotos

Kreditering

Medvirkende
Morten Burian

Desuden medvirker: Cheanne Nielsen

Dramatiker og forfatter
Tue Biering

Instruktør
Tue Biering

Scenograf
Peter Schultz

Lyddesigner
Ditlev Brinth

Varighed

1 time og 45 min. uden pause

Publikum Synes


 1. Totalt kompromisløs, skræmmende og fantastisk forestilling. Den glemmer man ikke! Morten Burian giver sig fuldt ud!

  Egil Hvid-Olsen
  Grindsted

 2. Helt fantastisk skuespil og en fænomenal god handling. Man sidder i en spændt atmosfære, og glemmer næsten at trække vejret. Stykket er højaktuelt og Morten Burian spiller på alle tangenter, så ens følelsesregister virkelig bliver sat på prøve. Kan stærkt anbefales.

  Unni Hansen
  8700 Horsens

 3. Tak for en fantastisk forestilling. Fabelagtigt godt fortalt, men modbydelig i sin konsekvens. Aldrig har en forestilling som “Rocky” været mere aktuel (desværre). Den maner til eftertanke.

  Kurt Sørensen
  Kolding

 4. TAK!! – FANTASTISK FORESTILLING!!

  Iben Leth
  Kolding

Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.