Mungo Bhàr / Jan Hertz & Preben Kristensen

Præsenteres af Mungo Bhàr

Om Forestillingen

Præsenteres af Mungo Bhàr

Det kan umuligt bliver kedeligt, når den kendte skuespiller og entertainer Preben Kristensen, besøger Mungo Park Kolding, for at fortælle om sit lange liv – både på scenen og bag kulissen.

Under overskriften “Stjernestunder”, har instruktøren Jan Hertz i en årrække haft flere af landets mest populære skuespillere i samtale. Det er blevet til en hjertevarm og personlig interviewstil, hvor samtalen tager helt egen uventede retninger med masser af gode anekdoter og overraskende afsløringer.

Denne gang er turen kommet til Preben Kristensen, som vil fortælle om sin karriere på scenen, tv og film.

Preben Kristensen blev uddannet skuespiller ved Aarhus Teater i 1978, og mødte allerede på skuespillerskolen Anders Bircow og Thomas Eje. I 1979 dannede de sammen Linie 3, som blev en bragende succes. Musikken har fuldt Preben Kristensen igennem alle årene, og han har medvirket i et utal af musicals og lagt stemme til et væld af animerede film.

Pris: 180,- i løssalg / 150,- med årskort

OBS: Der er unummerede pladser til arrangementet.

Hvad er Mungo Bhàr?

Mungo Bhàr er Mungo Park Koldings nye format. Mungo Bhàr er for dig med hang til skæve vinkler og eksperimenter. Mungo Bhàr er en åben scene for hvor du kan møde etablerede og uetablerede kræfter fra hele Danmark og udenomsdanmark, der leger, eksperimenterer og tester al den underholdning, du ikke anede eksisterede.

Alt kan ske. Lige fra stand-up til foredrag om livet i en flygtningelejr, koncerter, brætspilsaftener, trylleshows, samtalecafeér, lækre burlesquedansere, tangoaftner eller portvinssmagning.

Fotos

Varighed

Ca. 2 timer inkl. pause