Tjenerne på Sans Souci

En personaleindgang

Om Forestillingen

Viklet ind i skåneærmer, forklæder og brede servicesmil gentager de samme procedure år efter år. 
Stjernerne er væk, køkkenet er lukket, men personaleindgangen er stadig åben.

I teaterbaren står tiden stille. Fortid er nutid, og minder er virkelighed, når tjenerne på Sans Souci byder velkommen til en cabaret uden ende.

I 40 år har personalet på Sans Souci haft statist-status. Altid til tjeneste – afventende i baggrunden har de serveret tusindvis af Martinis, pariserbøffer og lagkager, men nu slukker de komfuret og springer ud som teaterkøkkenets virkelige stjerneskud. Og det bliver ikke kedeligt. For når først service-kodeks, tjeneruniform og de høflige miner er taget af menuen, så er alt tilladt.

TJENERNE PÅ SANS SOUCI er en humoristisk cabaret om fordoms storhed, længsel og menneskets enestående evne til at fortrænge virkeligheden, når sandheden smerter.

Forestillingen er en co-produktion af Teatret Møllen og Mungo Park Kolding. Sammen dykker de ned i en bundløs tidslomme, hvor gamle revynumre, sange og stjerner omskrives og -tænkes for at genopstå i nye uvante skikkelser.

Der vendes op og ned på stjerner og ”vandbærere”, når den landskendte varietescene forvandles til baren Sans Souci, hvor virkelighed og fantasi mikses til en farverig cocktail.

Kreditering

Medvirkende: Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Frank Thiel, Maja Juhlin og Jesper Riefensthal
Iscenesættelse: Ole Sørensen
Tekst: Lasse Bo Handberg og holdet
Musik: Rasmus Steenberg
Scenografi: Gitte Kath
Lysdesigner: Morten Dorvin
Co-producent: Teatret Møllen