TO HVIDE MÆND

Om Forestillingen

Gratis med årskort

Få et sjældent indblik i fremtidens nye danske dramatik, når Mungo Park Kolding, Team Teatret og Den Danske Scenekunstskole for første gang går sammen om at præsentere to små forestillinger skrevet af studerende på linjen for Dramatisk Skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus.
Stykkerne er skrevet af de to 2. års studerende, Lin Melkane og William Lippert, midtvejs i deres uddannelse.

Lin Melkanes dramatik er dybt poetisk, humoristisk og rørende. Her er der plads til de følsomme, udsatte og skæve eksistenser, og evigtgyldige temaer som kærlighed og sorg har deres helt naturlige plads.
William Lipperts dramatik har et politisk eller filosofisk omdrejningspunkt. Han er ikke bange for at udfordre vores forestillinger om, hvad dramatik er, og – sammen med publikum – tænke nye tanker og blive klogere på den tid, vi lever i.

Begge unge dramatikere har haft ca. 3 måneder til at skrive deres manuskripter. For første gang skal de nu opleve deres stykker i en professionel teaterproduktion – det samme skal I, kære publikum. Vi håber, I vil nyde oplevelsen.
Projektet realiseres i et samarbejde mellem Team Teatret, Mungo Park Kolding og Den Danske Scenekunstskole.

Fotos

Kreditering

Samarbejde mellem: Team Teatret, Mungo Park Kolding og Den Danske Scenekunstskole

Dramatiker: Lin Melkane og William Lippert

Instruktører: Petra Adlerberth-Wik og Lars Junggreen

Scenograf: Lise Marie Birch

Lysdesign: Morten Dorvin

Lyddesign: Viktor Dahl

Medvirkende: Frank Thiel og Stig Reggelsen Skjold

Varighed

1 time og 50 min. incl. pause

Tilladt for børn over 15 år

Publikum Synes


 1. Happy hour. To vidt forskellige cool smagsprøver på ultrany ung dramatik. Funky, finurligt, forundrende, fornyende og fabelagtig … og også ret funny!

  Augusta Duel
  Kolding

 2. Alt for larmende og forvirrende. Fik hovedpine af det blinkende lys og den høje baslyd. Sad med lukkede øjne halvdelen af tiden, for overhovedet at kunne holde ud at være der. Vi gik i pausen, så kan ikke sige om anden akt var bedre.

  Anja Schmidt
  Fredericia

 3. Imponerende manuskript-arbejde af to friske unge mennesker! Begge fængende historier, der giver publikum noget at tænke over. Og selvfølgelig er det udført på bedste vis med intense følelser og kvikke punchlines, der til sammen danner rammen for en rigtig god aften i teateret. Helt klart turen værd!

  Amalie Nyhus
  Kolding

Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.