Uddrivelsen

af Wille & Lund

Om Forestillingen

En forestilling om, at der er måske er mere mellem himmel og jord, end vi forestiller os.

Skuespiller Mads Wille og mentalmagiker Anders Lund har gennem mange år studeret hypnose, tankelæsning og psykologisk magi. I deres forskning er de gentagne gange stødt på beskrivelser af seancer og urgamle ritualer indenfor åndemaneri, eksorcisme og renselse af hjemsøgte lokaliteter.

Nu vil de i fællesskab med publikum efterprøve disse fænomeners realitet og foretage en såkaldt uddrivelse på Husets Teater. En uddrivelse, der – om alt går vel – bliver den første af en lang række uddrivelser rundt om i hele landet.

Den danske skuespiller Mads Wille har, sammen med mentalmagiker Anders Lund, gennem flere år forsket i hypnose, tankelæsning og psykologisk magi.

I deres fælles forskning er de flere gange stødt på beskrivelser af urgamle ritualer og seancer indenfor åndemaneri, eksorcisme og renselse af hjemsøgte bygninger.

Derfor har de nu besluttet at de – i samarbejde med publikum – vil efterprøve disse fænomeners realitet og foretage såkaldte uddrivelser af teaterbygninger og kulturhuse i hele landet, fra efteråret 2016.

– Om det vil lykkes, kan kun fremtiden give os svaret på …

Kreditering

IDÉ OG KONCEPT
Mads Wille & Anders Lund

INSTRUKTION
Simon Boberg

EXECUTIVE PRODUCER
Pelle Koppel

PRODUCENT
TEATER V i samarbejde med Mungo Park Kolding

VARIGHED

2 timer inkl. pause