VI SOM ER 100

- en undersøgelse

Om Forestillingen

Gratis med årskort

Kom og vær med i en undersøgelsesproces!

Mungo Park Kolding åbner nu op for, at du kan få et unikt indblik teatrets kreative proces. Hvordan føles et teaterstykke, inden det er færdigt? Hvilke fysiske, visuelle og dramatiske virkemidler passer til lige præcis dét, vi gerne vil fortælle publikum? Og endeligt, det vigtigste spørgsmål; er det her en forestilling, vi gerne vil have på programmet?

Vi har inviteret den Reumertvindende instruktør og koreograf Jacob Stage til at styre en undersøgelse af manuskriptet VI SOM ER 100.

Stykket er skrevet  af den svenske forfatter Jonas Hassen Khemiri, hvis arbejde er oversat til mere end 25 sprog og på scenen står to af vores modige skuespillere, Maja Juhlin og Josephine Thorø Reumert Grau. Lysdesignet bliver af den unge lovende Mia Jandje Willett, som til dagligt arbejder på Aalborg Teater.

I stykket prøver karaktererne at skabe mening med deres liv gennem minder, forestillinger og fantasi. De forsøger at bære deres drømme, deres højtflyvende idealer, deres modenhed, den stigende træthed, den kolde virkelighed og de katastrofer, der rammer verden omkring dem. Og undervejs kæmper de med kunst, kærlighed, død og alt derimellem. Hvordan går det? Rejste de jorden rundt eller blev de hjemme? Skrev de revolutionær poesi eller studerede de dental hygiejne? Smadrede de systemet eller accepterede de status quo?

Fotos

Kreditering

Dramatiker: Jonas Hassen Khemiri

Instruktør: Jacob Stage

Lysdesign: Mia Jandje Willett

Medvirkende: Maja Juhlin og Josephine Thorø Reumert Grau

Varighed

ca. 1 time og 20 min.

Der anvendes stroboskoplys i forestillingen

Publikum Synes

Ingen anmeldelser endnu


Skriv en anmeldelse

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage

Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.