Always happy airlines

25. - 26. januar 2023 - Produceret af De Damer / Atoriet

Musikalsk flyvetur med charme og noget på hjerte

Kabinepersonalet på det engang så hæderkronede luftfartsselskab Always Happy Airlines møder ind for endelig igen at komme på vingerne. Nu skal de rejselystne passagerer sendes ud i verden!

Alt går godt, lige indtil kontroltårnet melder om forsinkelser. Hvad foretager man sig så? I et fly, fyldt med passagerernes forventninger, overarbejde i benene, overenskomster, der ikke overholdes, transfers der ikke kan nås, en pandemi, der har rystet os, men også lært os om ensomhed, afmagt, samhørighed og drømmen om den store kærlighed. Stewardesserne kommer fra vidt forskellige baggrunde, og de har alle deres historie med i bagagen.

Vi spænder sikkerhedsbæltet. Vi boarder med Blæsten mod stormfulde højder, med hot lips og de høje hæle solidt plantet i jorden!

De Damer er et succesfuldt musikdramatisk ensemble, der består af seks stærke skuespillerinder. Siden 2010 har de skabt en række shows, events og forestillinger til turné i hele landet. Nu kommer de til Kolding!


Kreditering

Medvirkende: Ann Hjort, Tine Gotthelf, Nina Maria Birk, Jette Sophie Sievertsen, Pernille Albæk Andersen, Michael Hasselflug (VO)

Pilot, pianist og arrangør: Raivis Zandovskis

Iscenesættelse: Vibeke Wrede

Producent: Margit Watt-Boolsen,

Idé: De Damer

Manuskript: Jette Sophie Sievertsen


Varighed

75 min. uden pause

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Museum Kolding og Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort