fbpx
Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu


Skriv en anmeldelse
Alle Felter skal udfyldes350Tegn tilbage
Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.

De Hovedløse

19.-20. marts

50% rabat med årskort

Den ene bror, som er politimand, splittes mellem familien og sit job, efter den anden, meget vrede, bror tilslutter sig Vestene. Og da søsteren ved et tilfælde bliver medieskabt darling og talskvinde for hele bevægelsen, er det bare mere benzin på bålet. Samtidig prøver deres angstlidende og tidligere bokser af en far at holde sammen på det hele, mens han selv vækkes til live igen, da han møder en lækker rebelsk ældre kvinde med gul vest på. Spørgsmålet er, om De Gule Veste varsler begyndelsen på en ny tid for familien, Frankrig og Europa, eller om det bare er en flok hovedløse voldelige demonstranter, hvis stædighed snart dør ud? Politikerne kalder dem hovedløse – Vestene vil hugge politikernes hoveder af. Men hvad for nogle skæbner findes under Vestene?

Mungo Parks teaterdirektør Anna Malzer og det unge kunstneriske hold har besøgt De Gule Veste under demonstrationerne og ud fra denne research skabt en socialrealistisk fortælling om vrede Veste i franske forstæder. DE HOVEDLØSE er en humoristisk, tempofyldt og moderne fortælling om hvordan en hel familie trækkes ind i opstanden i Paris’ gader. Blandet med et humoristisk barokt kammerspil om en vis forkælet kagespisende fransk dronning fra fortiden.

Bienvenué a la revolution!


Medvirkende: Henrik Prip, Nana Morks, Sara Fanta Traore, Zaki Mehabil

Instruktion/co-instruktion: Johan Sarauw, Anna Malzer

Dramatiker: Nanna Tüchsen

Scenograf: Frederikke Dalum

Lysdesign: Mikkel Givskov

Lyddesign: Nanna Schleimann

Speak: Sara Fanta Traore


Varighed: ca. 90 min.

19. mar fre / KL. 19:30
De Hovedløse
20. mar lør / KL. 14:30
De Hovedløse
Kolding Egnsteater facade
  • Fri adgang til Kolding Egnsteaters egne forestillinger i 365 dage (1 sæson) fra købsdatoen
  • 50% på udvalgte gæstespil og særpriser på andre gæstespil
  • Forpremierer – eksklusivt for årskortholdere
  • Invitation til unikke oplevelser og særarrangementer, som for eksempel Pre- eller After-talks og åbne prøver på forestillinger, der endnu ikke har haft premiere
  • 10% i baren