Den Vægelsindede

15. - 16. juli 2022 - Produceret af Teatret Møllen

Holbergs klassiske komedie under åben himmel – fri entré

Den vægelsindede er en ny udendørs opsætning af Holbergs elskede komedie fra 1722. Et af det danske sprogs mest spillede stykker fylder dermed 300 år! Det er en fødselsdag, der er værd at fejre.

Forestillingen handler om den indtagende, men lunefulde modehandler-enke Lucretia. Hun forvilder sig ind i et kærlighedsdilemma mellem to søskendepar. Samtidig lider hun af humørsvinger, hvilket gør hende en smule utilregnelig, til stor forvirring for personerne omkring hende.

Med den danske sommerhimmel som bagtæppe er der lagt op til en helt særlig teateroplevelse med rig mulighed for at træne lattermusklerne og – med lidt held – få lidt sol i ansigtet.

Titelrollen spilles af Nadia Jasmin Nielsen, der er et spændende nyt bekendtskab i dansk teater. Forestillingen præsenteres i samarbejde med City Kolding.

BEMÆRK forestillingen spilles ved Nicolai Komplekset, Skolegade 2b, 6000 Kolding  – medbring selv stole, drikkevarer, picnickurv mm.


Kreditering

Instruktør: Rasmus Ask

Medvirkende: Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Thomas C. Rønne, Ane Helene Hovby og Nadia Jasmin Nielsen

Lysdesign: Stine Fumz

Kostumedesign: Allan Frausing

Foto: Søren Hasselgaard Skaanning


Varighed

Kl. 15.00 begge dage – 75 min. uden pause

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Museum Kolding og Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort