FYRAFTENS SANG

30. november 2023

FYRAFTENSSANG på Kolding Egnsteater – en ny tradition vi er FÆLLES OM.

Fyraftenssang på Kolding Egnsteater er en skøn måde at bringe folk sammen på, og fejre kunst og kultur i en afslappet og hyggelig atmosfære. På Kolding Egnsteater er fyraftenssang en begivenhed, der inviterer alle til at deltage i fællesskabet og nyde musikken og sangen i teaterets særlige atmosfære . Vi synger sammen den sidste torsdag i hver måned (undtagen december og på helligedage).

Til hvert arrangement præsenterer vi en særlig udvalgt gæst – og vi tager også gladelig imod ønsker og forslag – til aftenernes sange, der passer til temaerne. Kommenter på vores Facebook eller Instagram opslag.

Vi sørger for sangtekster og sangene er altid med flygelakkompagnement. Så kom og vær med til unik oplevelse med fyraftenssang på
DIT, MIT OG VORES TEATER

 

Den 30. november 2023 kl. 17.00-18.15. Tema: “Det er sørme, det sandt, december”. GÆST: Sanger og skuespiller Maria Skuladottir. PIANIST: Helene Eiler Ernst fra Sangkraft. DIRIGENT: Jakob Tekla Jørgensen direktør for Kolding Egnsteater.  

Den 25. januar 2024 kl. 17.00-18.15 – Tema: “Kærligheden overvinder alt”. GÆST: Annonceres senere. PIANIST: Pojken Flensborg. DIRIGENT: Jakob Tekla Jørgensen direktør for Kolding Egnsteater.  

Den 29. februar 2024 kl. 17.00-18.15 – Tema: “Hu hej vilde dyr”. GÆST: Skurspiller Marie Mondrup. PIANIST: Pojken Flensborg. DIRIGENT: Jakob Tekla Jørgensen direktør for Kolding Egnsteater.   

Den 21. marts 2024 kl. 17.00-18.15 – Tema: “PROTEST!” GÆST: Annonceres senere. PIANIST: Pojken Flensborg. DIRIGENT: Jakob Tekla Jørgensen direktør for Kolding Egnsteater. 


Efter hver fyraftenssang byder FRU MAJA  Dem velkommen til en hyggelig aften på Kolding Egnsteater.  Vi glæder os til at spise sammen med Dem.

Vi beder Dem huske på, at dørene åbner for bespisning en time før forestillingsstart – samt deadline for bestilling af bespisning er 1 hverdag før showet.

FRU MAJAS MÅLTID 149 kr. pr. person

FRU MAJAS MÅLTID ER EN LUN RET, DER ALTID ER TILPASSET

SÆSONENS RÅVARER OG SMAGE

 

Bestil Deres mad når De køber billet eller ved at klikke på ovenstående link 

 

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Museum Kolding og Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort