Generation 9/11

19. - 20. november 2021 - TEATER

Er du med os eller imod os?

Danske Esther er på sin amerikanske skole i 2001, da allekaldet lyder. Hun er 11 år og lige flyttet fra Nordvest til New York. I kantinen bliver alle børnene bedt om at dele sig i to grupper: dem der har forældre, der arbejder i tvillingetårnene, og dem der ikke har.

Terrorangrebet slår sprækker helt ud i den amerikanske forstadsidyl, hvor Esther bor. De voksne forvandler sig til groteske og forskruede skabninger, der snakker om krig, konspirationer og politik. Splittelsen i det amerikanske samfund rammer lige ned i Esthers vennegruppe, som nu, overladt til sig selv, skal lære at navigere i en ny, uigennemskuelig verdensorden på egen hånd. “Either you are with us or you are with the terrorists”, sagde Bush. Hvad gjorde det ved børnene af 11. september at blive tvunget til at vælge side?

Dramatiker Nanna P. Tüchsen var selv 11 år og boede med sin familie i en forstad til New York, da flyene ramte. Oplevelsen sidder stadig i hende som to tårne, der bliver ved med at vokse i maven. Forestillingen er instrueret af Mungo Parks teaterdirektør Anna Malzer.

Co-produktion med Betty Nansen Teatret markerer 20-året for 11. september

GENERATION 9/11 er skabt i samarbejde med Betty Nansen Teatret, hvor den har premiere den 11. september 2021, som er 20-året for terrorangrebet i New York.


Kreditering

Medvirkende: Sebastian Henry Aagaard-Williams, Emma Silja Sångren, Søren Birch Plum

Dramatiker: Nanna Plechinger Tüchsen

Instruktør: Anna Malzer

Scenograf: Ida Grarup

Lyddesign: Emil Bøll

Lysdesign: Christian Alkjær

Speak: Amelia Høy


Varighed

75 min. uden pause

FOR KUN 600 KR. FÅR DU:

Fri adgang til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dag

Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger med en rabat på op til 50% rabat*

Forpremierer – eksklusivt for årskortholdere og meget mere


(*gælder ikke børne- & ungdomsbilletter)

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort