Hey Lin

6.-8. april

Som noget helt nyt – tilbyder vi nu muligheden for at opleve en forestilling som live-streaming. Skynd dig at booke billet til en corona-venlig oplevelse i kulturens verden.

Nemt og bekvemt – vi sender dig et link til valgte forestilling, og du kan læne dig tilbage i sofaen og nyde forestillingen.

Skal du købe til en hel klasse eller flere, så kontakt venligst Signe Højlund Koch på tlf. 3067 2881 eller signe@kolding-egnsteater.dk – så gør vi det nemt og sender blot en faktura 

Streamingforestillingen er blevet til med støtte fra EWII – så vi har mulighed for at tilbyde Ventilen i Kolding fribilletter. En kæmpe TAK, skal der lyde herfra.


Velkommen indenfor i en ung hjerne. Vi lukker op for det tankemylder og den søgen efter identitet, der fylder så meget i ungdomsårene.

Det er her, vi skal findes vores vej i den ubarmhjertige jungle af forvirring og utryghed og her vi får travlt med at passe ind de rigtige steder! For du er vel den du viser verden at du er, eller er du?

Når barndommens leg forstummer, er det stemmerne i hovedet du kan høre. De indre stemmer, vi slås med og som er med til at skabe en identitet.

Forestillingen er relevant for både unge og voksne.

Den unge dramatiker Lin Melkane har skrevet forestillingen, der er hendes professionelle debut. Med en god blanding af alvor og humor flår hun vinduet op til det inderste, og får os til at mærke efter hvem vi er og måske rykker den ved vores selvopfattelse, når lyset i salen igen bliver tændt og verden venter?


Kreditering

Forfatter/Dramatiker: Lin Melkane

Instruktør: Petra Adlerberth-Wik

Medvirkende: Stig Reggelsen Skjold m.fl.

Scenografi: Lise Marie Birch

Producent : Team Teatret og Kolding Egnsteater

Foto: Asmus Kromann Bork


Varighed

Ca. 60 min.

FOR KUN 600 KR. FÅR DU:

Fri adgang til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dag

Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger med en rabat på op til 50% rabat*

Forpremierer – eksklusivt for årskortholdere og meget mere


(*gælder ikke børne- & ungdomsbilletter)

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort