Karius og Baktus

10. marts - 5. april 2023

EGENPRODUKTION

Thorbjørn Egners elskede klassiker med levende musik

‘Vi vil ha’ wienerbrød! Vi vil ha’ wienerbrød!’ råber de to frække tandtrolde. For de holder af søde sager. De bor i munden på drengen Jens. Og de kæmper hårdt for at få Jens til at glemme tandbørsten. Karius og Baktus hamrer og banker, og de har store planer om at bygge flere huse i munden på Jens. Måske kan der være en hel by?

Men pludselig hører de mærkelige lyde. De kommer fra Jens, som skriger, at han har ondt i tænderne. Hans mor siger, at han skal børste dem! Hvad skal Karius og Baktus nu gøre? Hvad hvis den skrækkelige tandbørste ødelægger deres hjem?

Thorbjørn Egners perle blev første gang udgivet i Danmark i 1958. Siden har bogen været at finde i børneværelser gennem generation efter generation.

Forestillingen er velegnet til alle børn og deres voksne.  Til børnehaver, skoler, familier, forældre og bedsteforældre. Fra 3 år og op.

Gør dit barn teater-parat

Du kan med fordel forberede dit barn på turen i teatret. Dette kan du gøre ved at forklare lidt om, hvad teatret er og hvad I skal se. Derudover kan det være en god idé, især hvis det er første gang barnet skal i teatret, at fortælle, at salen oftest er mørk under forestillingen, så dette ikke skræmmer de mindste.


Kreditering

Af: Thorbjørn Egner

Med musik af Christian Hartmann

Medvirkende: Mikkel Moltke Hvilsom og Max Emil Nissen

Musiker og arrangør: Jens Helleman

Instruktion: Rebekka Lund

Scenograf og kostumier: Vibeke Valeur

Lydtekniker: Steffan Kristensen

Lystekniker: Mikkel Brandt Thaisen

Byggere: Hasse Valdemar Nørgaard og Niels Lau Nielsen

Oversætter: Poul Steenstrup

Produceret efter aftale med Teaterforlaget Songbird AS


Varighed

Spilletid: Ca. 30 minutter uden pause

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Museum Kolding og Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort