Mombie

10. - 11. maj 2022 - produceret af Team Teatret

En tragikomisk gyserkomedie

Morsomt, tankevækkende og genkendeligt, var noget af det anmelderne skrev, da Mombie fik premiere som livestreaming. Nu får du mulighed for at se den skønne forestilling sådan i virkeligheden.

Kvinden midt i 30’erne har travlt med at være karrierekvinde, mor, veninde, forbillede, kunstner, kæreste, og vigtigst af alt: perfekt på alle platforme. Det kan kun gå galt, og det gør det. Som en anden levende død, der kun overlever på kaffe og chokolade, hvirvles hun gennem livet I en konstant kamp for at finde sine egne ben og den svære work-life-balance. Balancen mellem, migtid og vitid, fordybelse og forsørgelse, job og hjem, mænd og kvinder.

Jeanette Munzert har skrevet teksten om den moderne kvinde, der vil det hele og helst på sin egen måde, men også vil deles om ansvaret. Anne Zacho Søgaard iscenesætter stykket som en feministisk zombiegyser. Vi lover, at der både er noget at grine af og noget at tænke over.

Mens kvinden prøver at finde balancen, kæmper manden også for at finde succes i den nye version af en mandeidentitet som forsørger, kæreste og far. Ikke mindst som han tror det forventes at han skal være.

Svigermor blander sig med gode råd og kønsrolletanker fra en anden tid og midt i det hele står barnet.


Kreditering

Dramatiker: Jeanette Munzert

Instruktør: Anne Zacho Søgaard

Scenograf og kostumedesigner: Laura Rasmussen

Komponist: Turkman Souljah

Medvirkende: Line Vejgaard Kjær, Stig Reggelsen Skjold, Hanne Windfeld, Marie Vestergård Jacobsen

Kostumier: Malene Redder

Foto: Mingo Photo


Varighed

ca. 90 min. uden pause

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Koldinghus, Museum Kolding og Geografisk Have – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort