Mombie

10.-11. maj 2022 produceret af Team Teatret

Den moderne kvinde prioriterer sin karriere lige så højt som manden prioriterer sin, men samtidig vil hun være en tilstedeværende og givende supermor. Hun føler en forventning om, at hun skal have styr på hus og hjem, men råber på at manden giver en hånd med. Altså på en måde der lever op til standarderne. Alt skal være perfekt! Så mens kvinden prøver at balancere de mange kasketter på en og samme tid, kæmper manden også for at finde succes i den nye version af en mandeidentitet som forsørger, kæreste og far – og ikke mindst som han tror det forventes, at han skal være.

Det giver stress og nedbrudthed. Ikke kun for kvinden, for manden kæmper også med at finde sin plads i den nye verdensorden. Han er en lus imellem to negle: Hans mors gamle kønsrollemønster, og hans egen kones forventninger til den moderne verdensorden.

Det kan kun gå galt, og det gør det. På scenen, i et surrealistisk univers, der både kan være en legeplads, et landskab, en stue, en livmoder og et toilet – møder vi kvinden. Hun har gang i karrieren, og lige om lidt skal hun føde sit første barn. Det er hun helt sikker på, at hun da nok skal klare, og nok også bedre og anderledes end alle andre.

Grib fat i armlænene på teatret og forsøg at følge med, når Mombie hvirvler rundt mellem moderskab og arbejdsliv, mellem gamle og nye kønsroller og mellem ønskedrømme og vanvittige mareridt.

Forestillingen er for unge og voksne

SE FORESTILLINGSPROGRAMMET HER 

 

 


Kreditering

Instruktør: Anne Zacho Søgaard

Dramatiker: Jeanette Munzert

Komponist: Turkman Souljah

Scenograf: Laura Rasmussen

Kostumier og rekvisitør: Malene Vestergaard Redder

Medvirkende: Dorthe Hansen Carlsen, Stig Reggelsen Skjold, Marie Vestergård Jacobsen og Line Vejgaard Kjær

Producent: Team Teatret


Varighed

Ca. 90min. uden pause

FOR KUN 600 KR. FÅR DU:

Fri adgang til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dag

Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger med en rabat på op til 50% rabat*

Forpremierer – eksklusivt for årskortholdere og meget mere


(*gælder ikke børne- & ungdomsbilletter)

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort