Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu


Skriv en anmeldelse
Alle Felter skal udfyldes350Tegn tilbage
Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.

Mombie

2.-3. februar 2021

AFLYST PGA. COVID-19 RESTRIKTIONER – Vi arbejder på at finde en løsning. Har du købt billet, får du direkte besked fra os.

Mombie spiller på Kolding Egnsteater i foråret 2022.

50% rabat med årskort

Den moderne kvinde prioriterer sin karriere lige så højt som manden prioriterer sin, men samtidig vil hun være en tilstedeværende og givende supermor. Hun føler en forventning om, at hun skal have styr på hus og hjem, men råber på at manden giver en hånd med. Altså på en måde der lever op til standarderne. Alt skal være perfekt! Så mens kvinden prøver at balancere de mange kasketter på en og samme tid, kæmper manden også for at finde succes i den nye version af en mandeidentitet som forsørger, kæreste og far – og ikke mindst som han tror det forventes, at han skal være.

Det giver stress og nedbrudthed. Ikke kun for kvinden, for manden kæmper også med at finde sin plads i den nye verdensorden. Han er en lus imellem to negle: Hans mors gamle kønsrollemønster, og hans egen kones forventninger til den moderne verdensorden.

Det kan kun gå galt, og det gør det. På scenen, i et surrealistisk univers, der både kan være en legeplads, et landskab, en stue, en livmoder og et toilet – møder vi kvinden. Hun har gang i karrieren, og lige om lidt skal hun føde sit første barn. Det er hun helt sikker på, at hun da nok skal klare, og nok også bedre og anderledes end alle andre.

Grib fat i armlænene på teatret og forsøg at følge med, når Mombie hvirvler rundt mellem moderskab og arbejdsliv, mellem gamle og nye kønsroller og mellem ønskedrømme og vanvittige mareridt.

Forestillingen er for unge og voksne

 

 


Kreditering

Instruktør: Anne Zacho Søgaard

Dramatiker: Jeanette Munzert

Komponist: Turkman Souljah

Scenograf: Laura Rasmussen

Kostumier og rekvisitør: Malene Redder Ruby

Medvirkende: Hanne Windfeld, Stig Reggelsen Skjold, Marie Vestergård Jacobsen og Line Vejgaard Kjær

Producent: Team Teatret


Varighed

Ca. 90min. uden pause


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kolding-egnsteater.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-billetten/mtm-billetten.php on line 165

Warning: usort() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/kolding-egnsteater.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-billetten/mtm-billetten.php on line 169

Fri adgang til Kolding Egnsteaters egne forestillinger i 365 dage (1 sæson) fra købsdatoen

  • 50% på udvalgte gæstespil og særpriser på andre gæstespil
  • Forpremierer – eksklusivt for årskortholdere
  • Invitation til unikke oplevelser og særarrangementer, som for eksempel Pre- eller After-talks og åbne prøver på forestillinger, der endnu ikke har haft premiere
  • 10% i baren