SAMTALESALON om SCENEKUNST

15. novemeber 2023

Hvad betyder scenekunsten for dig?

Invitation til samtalesalon på Kolding Egnsteater

Hvordan oplever du teater? Hvad mener du teater skal kunne i Kolding? Samtalesalonen afholdes onsdag d. 15. november kl. 17.00-19.00. Her serveres kaffe og lidt forfriskninger. 

Hvad gør scenekunst ved dig? Hvem deler du oplevelsen med? Og hvilken rolle spiller det i dit liv?  Vi er nysgerrige på at høre om netop dine oplevelser med scenekunst. Teater kan bevæge, provokere og underholde, men hvad for nogle særlige oplevelser har I, vores publikum, når I er inde til en forestilling på Kolding Egnsteater? Det er det kun jer, der er eksperter på.

I november laver vi i samarbejde med Seismonaut en betydningsundersøgelse, af vores gæsters oplevelser med scenekunst på Kolding Egnsteater. Derfor inviterer vi til en samtalesalon omkring scenekunstens betydning. Til samtalesalonen har vi brug for 8 personer, der på tværs af alder, køn og kulturel baggrund, har lyst udveksle egne scenekunst oplevelser med andre deltagere og få deres stemme hørt.

Vil du deltage? Der er begrænsede pladser, så tilmelding sker via mail til thyralis@kolding-egnsteater.dk . Ved tilmelding beder vi dig notere navn, alder, og din beskæftigelse. I emnefeltet på mailen skriver du “Tilmelding samtalesalon, Kolding Egnsteater”

Metoden er brugt for at undersøge scenekunstens betydning, og den er gennemført på flere teatre og kulturinstitutioner i Danmark, og nu står Kolding for tur! Til det får vi hjælp af; Karoline Normann Fløysvik, der udover samtalesalonen vil være tilstede til følgende forestillinger: ILT, Til Ungdommen og God jul, Cirkeline. Her vil hun tale med publikum omkring deres oplevelser efter forestillingerne.

Mere info følger, når du har tilmeldt dig samtalesalonen.

Vi ser frem til at høre om jeres forskellige oplevelser med scenekunst.

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Museum Kolding og Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort