Piano Matiné

28. november 2021

Fellowship m. Henrik Gunde & Jesper Bodilsen på Kolding Egnsteater søndag den 28. november kl. 15:00

Denne Piano Matiné står i den nordiske jazz’ tegn, når Fellowship, som består af de to 2 prisvindende danske musikere – bassisten, Jesper Bodilsen og pianisten Henrik Gunde, gæster Kolding Egnsteater og sætter deres fingeraftryk på Hindsberg flyglet.

Med smukke og melankolske sange blander de to musikere den danske folketone med jazzens tonesprog og improviserende uforudsigelighed. Der er en blidhed og poesi i musikken, som emmer af deres fælles kærlighed til melodien, nærheden og den nordiske folklore.

Når Gunde og Bodilsen stævner sammen, er der højt til loftet og musikken får sit eget insisterende liv der næres af de to musikers evne til at fange nuet og agere på det.

Det bliver et interessant møde med to dygtige musikere, hvor du får chancen for at få et indblik i livet som musiker, og høre musikernes egne tanker om musikken. Så sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en søndag efter middag med the, kage, åbent i baren og dejlig jazz.

Du kan købe billetter i døren eller på

https://ticket.livebackend.com/jazzitrekanten/e/fellowship-gunde-bodilsen/

Entre pr. koncert: 90 kr. / 30 kr. for studerende og unge under 30

For alle tre koncerter: 180 kr. (tre for to pris) / 60 kr. for studerende og unge under 30


Jazz I Trekanten præsenterer i samarbejde med Kolding Egnsteater tre Piano Matiné koncerter i efteråret. Du vil møde nogle af de bedste danske pianister, som vil spille på det fine Hindsberg Flygel, vi har lånt af Erda og Christian Schrøders Fond. Pianisterne vil fortælle om deres musik og kunstneriske virke, og der vil helt sikkert opstå en hyggelig stemning i teatrets ny-istandsatte Foyer. Vi serverer nemlig the og kage på bedste Matiné maner, og baren er åben med kolde og varme drikke. Der kan købes en samlet billet til alle tre koncerter for to koncerters pris, og i efteråret kan du møde:

Søndag d. 26/9 kl. 15:00 – Human Being Human – Esben Tjalve på piano

Søndag d. 31/10 kl. 15:00 – Carsten Dahl solokoncert

Søndag d. 28/11 kl. 15:00 – Fellowship m. Henrik Gunde & Jesper Bodilsen

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Museum Kolding og Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort