Piano Matiné

28. november 2021

Fellowship m. Henrik Gunde & Jesper Bodilsen på Kolding Egnsteater søndag den 28. november kl. 15:00

Denne Piano Matiné står i den nordiske jazz’ tegn, når Fellowship, som består af de to 2 prisvindende danske musikere – bassisten, Jesper Bodilsen og pianisten Henrik Gunde, gæster Kolding Egnsteater og sætter deres fingeraftryk på Hindsberg flyglet.

Med smukke og melankolske sange blander de to musikere den danske folketone med jazzens tonesprog og improviserende uforudsigelighed. Der er en blidhed og poesi i musikken, som emmer af deres fælles kærlighed til melodien, nærheden og den nordiske folklore.

Når Gunde og Bodilsen stævner sammen, er der højt til loftet og musikken får sit eget insisterende liv der næres af de to musikers evne til at fange nuet og agere på det.

Det bliver et interessant møde med to dygtige musikere, hvor du får chancen for at få et indblik i livet som musiker, og høre musikernes egne tanker om musikken. Så sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en søndag efter middag med the, kage, åbent i baren og dejlig jazz.

Du kan købe billetter i døren eller på

https://ticket.livebackend.com/jazzitrekanten/e/fellowship-gunde-bodilsen/

Entre pr. koncert: 90 kr. / 30 kr. for studerende og unge under 30

For alle tre koncerter: 180 kr. (tre for to pris) / 60 kr. for studerende og unge under 30


Jazz I Trekanten præsenterer i samarbejde med Kolding Egnsteater tre Piano Matiné koncerter i efteråret. Du vil møde nogle af de bedste danske pianister, som vil spille på det fine Hindsberg Flygel, vi har lånt af Erda og Christian Schrøders Fond. Pianisterne vil fortælle om deres musik og kunstneriske virke, og der vil helt sikkert opstå en hyggelig stemning i teatrets ny-istandsatte Foyer. Vi serverer nemlig the og kage på bedste Matiné maner, og baren er åben med kolde og varme drikke. Der kan købes en samlet billet til alle tre koncerter for to koncerters pris, og i efteråret kan du møde:

Søndag d. 26/9 kl. 15:00 – Human Being Human – Esben Tjalve på piano

Søndag d. 31/10 kl. 15:00 – Carsten Dahl solokoncert

Søndag d. 28/11 kl. 15:00 – Fellowship m. Henrik Gunde & Jesper Bodilsen

BILLET
BILLET

VI SKYDER SÆSON 21/22 I GANG MED ET BRAG…

  • Teaterbilletter til voksne kun 90,- + gebyr
  • Teaterbilletter til unge under 25 år, studerende og børn kun 50,- + gebyr

 

Priserne er kun gældende sæson 21/22 som kampagnepriser på ALLE teaterforestillinger arrangeret af Kolding Egnsteater

(Normal løssalgspris for teaterbilletter 210,- inkl. gebyr.)