Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu


Skriv en anmeldelse
Alle Felter skal udfyldes350Tegn tilbage
Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.

Tatovering

8. - 9. april 2022 - TEATER

I TATOVERING tvinges en kvinde i tyverne til at skulle tage afsked med sin far, som hun aldrig har kendt, da han pludselig ligger for døden. Det kaster hende tilbage til nogle skelsættende minder fra hendes faderløse ungdom i 00’erne, hvor hun i sin iver for at udfylde tomrummet, ender ud i nogle situationer der sætter sig dybe spor i hendes endnu spinkle krop.

Forestillingen består af fragmenterede oplevelser der undersøger hvordan det er at vokse op i et maskulint miljø, der mangler konkrete maskuline rollemodeller.

“TATOVERING er en eksistentiel forestilling, der handler om en piges konfrontation med tabet af en far hun ikke har haft og den ambivalens som tabet igangsætter i hende. Men det er også en politisk forestilling der undersøger, hvordan mænd i nogle dele af samfundet, både den laveste og den højeste del, er sårbare overfor for tidlig død i nutidens Europa. Et emne som fx forfatteren Eduard Louis og forskeren Ruth Gilmore b.la. har sat fokus på.”

“Jeg er selv vokset op i et miljø, hvor jeg i min ungdom oplevede en række dødsfald blandt unge mænd omkring mig. Det er fiktion vi præsenterer på Mungo Park, men temaet er personligt for mig og jeg har ofte stillet mig selv spørgsmålet: hvorfor døde der unge mænd omkring mig, og ikke kvinder? Jeg skrev teksten for to måneder siden, lige efter min egen far også døde for tidligt. Teksten handler ikke om min far – men da jeg stod midt i endnu et for tidligt dødsfald da jeg skrev, så strømmede teksten ud af mig, derfor emmer den nok af et slags kontroltab, en rablen der på samme tid er vrøvlende og skarp som en sylespids, en tone som jeg ikke var kommet til, hvis jeg ikke havde skrevet midt i krisen.”

Forestillingen er samtidig debut for teatrets nye ensembleskuespiller Sara Fanta Traore der sammen med ensemblemedlemmet Nana Morks skal spille den monologiske tekst, som er spaltet ud på to stemmer i forestillingen


Kreditering

Medvirkende: Sara Fanta Traore, Nana Morks

Instruktør: Anna Malzer

Tekst- og instruktionskonsulent: Mikkel Flyvholm

Scenograf: Simone Bartholin

Lysdesign: Mikkel Givskov

Lyddesign: Emil Bøll

Foto: Catrine Zorn, Simone Bartholin & Alexander Kaiser Lauritzen

 


Varighed

1 t. og 30 min. uden pause

08. apr fre / KL. 19:30
Tatovering
09. apr lør / KL. 14:30
Tatovering
BILLET
BILLET

VI SKYDER SÆSON 21/22 I GANG MED ET BRAG…

  • Teaterbilletter til voksne kun 90,- + gebyr
  • Teaterbilletter til unge under 25 år, studerende og børn kun 50,- + gebyr

 

Priserne er kun gældende sæson 21/22 som kampagnepriser på ALLE teaterforestillinger arrangeret af Kolding Egnsteater

(Normal løssalgspris for teaterbilletter 210,- inkl. gebyr.)