Tinus - Tante T's jule dragshow

1. december 2023

På Kolding Egnsteater fortsætter vi vores hyldest af mangfoldighed og fest, med besøg af en af Danmarks største og bedste drag queens.

Tinus, kendt fra TV, Instagram og hans fantastiske studie i København, kommer som Tante T og vrikker med de voluminøse hofter, svinger med parykken, når han synger, danser og underholder i “Tante T’s STORE juleshow”.

Et betagende sangshow afbrudt af muntre kommentarer og lumre vittigheder. Et potpourri af gamle viser, storslåede musical numre, swingende jazz og masser af gammeldaws cabaret.Tinus har en højtudviklet timing, bh’en fuld af rappe replikker og et altid sjask vådt glimt i øjet. Desuden besidder han en veltrænet situationsfornemmelse, der altid går lige til stregen og aldrig over! Vi garanterer at der ikke blir et sæde tørt!


Kreditering

Tinus de Schunard og musiker


Varighed

En helhedsoplevelse på 2×30 min, kun afbrudt af en kæk lille pause.

01. dec fre / KL. 19:30
TINUS - TANTE T'S STORE JULESHOW

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Koldinghus, Museum Kolding og Geografisk Have – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort