Vin & Vinyl

24. august 2023

I første udgave af Vin & Vinyl i sæson 23/24 får vi fornemt besøg af den legendariske håndboldspiller Lars Christiansen, der netop er vendt hjem til KIF Kolding, hvor han spillede i 6 år. Nu skal han være sportschef for KIF,  en af Danmarks førende håndboldklubber.

Lars Christiansen er en af de største profiler i dansk idræt i nyere tid. Han blev blandt andet optaget som medlem i sportens Hall of Fame i 2014 ved DR’s Sports-awardshow. Ud over de markante sportslige meritter er Lars også en sportsmand med kant og mening – de friske bemærkninger og det fantastiske humør slår aldrig fejl.

 

Vin & Vinyl er inspirerende aftener med god musik, lidt i glasset og inspirerende mennesker. En særligt inviteret gæst får mulighed for at vælge musik, som vi spiller på LP-plader over teatrets musikanlæg.

Vi taler om hvert nummer og om de følelser, overvejelser og erindringer, der for gæsten knytter sig til det. En vært styrer samtalen, og publikum får mulighed for at byde ind. Hver aften er unik og bliver aldrig gentaget.

Kom og vær med i samtaler om de ting, der betyder noget. Om livet og meget mere, oplevet gennem den musik, som vores gæst elsker.

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Museum Kolding og Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort