Womens Night med Radio Viva

10. oktober 2023

Tag veninderne under armen og kom til en inspirerende, sjov og hyggelig aften med Radio Viva. Vi byder på blandt andet på foredrag, tapas, bobler, smagsprøver og eksklusive goodiebags.

Oplev Michelle Hviid med hendes hudløst ærlige, kærlige, provokerende og bramfrie foredrag om, at leve livet modigt!

Vi glæder os til en dejlig aften med en masse fantastiske kvinder

Aftenens program:

Kl. 18:00 Snacks & velkomstdrink

Kl. 18.30 Velkomst v./ Radio Viva

Kl. 19.00 Foredrag m./ Michelle Hviid

Kl. 20.30 Tapas & vin fra Den Blå Bistro

Kl. 21.00 Inspiration, smagsprøver & shopping

Kl. 22.00 Tak for i aften

 

Om foredraget: Skru op for livet

Med dette hylende morsomme og samtidig rørende og inspirerende foredrag smitter Michelle salen med en lyst til at leve mere opmærksomt. Modigt.

Vi bliver nødt til at fylde lommerne med livserfaring, fejltagelser og visheden om at vi skal dø en dag, for at turde implementere mod i hverdagen.

Intet imponerende, storslået eller fantastisk er nogensinde blevet til, uden at frygten for at fejle var en solid følgesvend. Bliv gode venner med din sårbarhed. Michelle lærer os at modgang ikke er en stopklods, men en katalysator.

Michelle fortæller hudløst ærligt om når det går godt, men især om når det går dårligt. For de glansbilleder vi skaber og deler på de sociale medier, fjerner os mere fra hinanden end ærlighed.

Og vi kommer ikke uden om kærlighed. Om den er til en skive vandmelon eller til den eneste ene, så er kærlighed vores ultimative drivkraft.

Foredraget er spækket med sjove, rørende og underfundige anekdoter, som tydeliggør netop det budskab.

Michelle “holder det smukkeste spejl op” foran samtlige gæster i salen, alle tager humor, håb og eftertænksomhed med hjem.

 

Arrangeres og afholdes af Radio Viva – og er derfor ikke omfattet af Kolding Egnsteaters Årskort rabatter. 

10. okt tirs / KL. 18:00
Womens Night

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Museum Kolding og Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort