Praktisk info

Kontakt

Tlf. 2971 0000 eller på billet@kolding-egnsteater.dk

Åbningstider

Administrationen:  Mandag – torsdag kl. 10 – 14 og fredag kl. 10 – 13

Billetsalget

Telefon: Mandag – torsdag kl. 9 – 14 og fredag kl. 9 – 13

Spilletider

Hverdage kl. 19.30 (bar og billetsalg åbner kl. 18.30)
Lørdage kl. 15.00 (bar og billetsalg åbner kl. 14.00)

Årskort

Der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen, og herefter refunderes årskortet ikke. Alle juridiske forpligtelser ved køb af årskort henføres til Kolding Egnsteater.

Fornyelse:

Når dit nye digitale Årskort skal fornyes efter et år, så modtager du påmindelse 14 dage, 7 dage og 3 dage før fra vores billetudbyder Billetten. Herefter trækkes beløbet automatisk på de oplyste kontooplysninger. Ønskes årskortet ikke forlænget kontaktes Kolding Egnsteater inden fornyelse.

Forhindret i at møde op:

Hvis du er blevet forhindret i at benytte dine billetter, skal de afbestilles, så andre kan få glæde af dem. Billetterne skal afbestilles senest dagen før kl. 12 ved at kontakte billet@kolding-egnsteater.dk eller ring på tlf. 2971 0007. Husk at skrive ordrenummeret, som står på billetten og starter med 158-, så vi kan finde dine billetter i systemet.
Undlader du at give besked og ikke benytter billetten, sender vi dig en regning – et såkaldt NO SHOW fee – svarende til en løssalgsbillet.

Byt din billet til et årskort:

Du får refunderet din billet, hvis du køber et Årskort indenfor 14 dage efter din teateroplevelse.

Hvis du har set en af vores forestillinger, og gerne vil have mere, så kan du købe et Årskort, og tilmed få refunderet din billetpris indenfor 14 dage.
Køb blot din årskort og send os en mail med den gamle billet samt ordrenummer på dit årskort – samt kontonummer hvor til beløbet skal overføre.

Mail sendes til billet@kolding-egnsteater.dk

Årskort i gave:

Man kan ikke købe et Årskort i gave. Men det er muligt at købe et gavekort til modtageren, som herefter selv kan køb et Årskort.

Booking af Årskortbilletter:

Du kan bestille din årskort-billet på vores hjemmeside ved at logge ind på din profil. Billetten bliver sendt til din mail, og du kan vælge enten at printe billetten eller vise den på din telefon. Er I flere, der har et årskort til Kolding Egnsteater, kan I nemt reservere plads ved siden af hinanden ved at indtaste jeres individuelle årskortkoder. Årskort-koden står nederst til højre på årskortet. Husk at medbringe hvert jeres årskort, samt legitimation når I skal i teatret.

Årskort er altid koblet op til en personlig mail – kontakt billetten.dk på tlf. 7020 2096 – hvis du oplever udfordringer.

Årskortholdere hos Trapholt, Museum Kolding, Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus

Book en billet og vælg “billettype” ud fra den kulturaktør, du er årskortholder hos og modtag 20% i rabat.  Husk, at medbringe dit gyldige årskort.

 

Billetpriser

Årskort VOKSNE: 750 kr. + gebyr

Årskort BØRN: 500 kr. + gebyr

Løssalgsbilletter: 195 kr. + gebyr

Studerende og unge u. 25 år samt børn: 95 kr. + gebyr

Kontakt Kolding Egnsteaters billetkontor for køb af billetter med grupperabat og for at høre om muligheden for skoleforestillinger.

 

I teatret med børn 

Alle børn under 13 år, kan opleve teatret i følgeskab med en voksen over 18 år.

GØR DIT BARN TEATER-PARAT
Du kan med fordel forberede dit barn på turen i teatret. Dette kan du gøre ved at forklare lidt om, hvad teatret er og hvad I skal se. Derudover kan det være en god idé, især hvis det er første gang barnet skal i teatret, at fortælle, at salen oftest er mørk under forestillingen, så dette ikke skræmmer de mindste.

Aflysninger

Ved aflysning af en forestilling bliver du kontaktet af Kolding Egnsteater. Om muligt ombyttes billetterne til en anden forestilling. Ellers refunderes billettens pris. For at kunne overføre pengene til dig skal vi have oplyst registrerings- og kontonummer. Omkostninger som forsendelses-, ekspedition-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke.

Er du årskortholder slettes årskortbilletten. Herefter kan årskortholderen hente ny billet til en anden spilledato. Er det ikke muligt at få billet til forestillingen en anden spilledag enten pga. omfattende aflysninger, sidste spilledato eller udsolgte forestillinger ydes der ikke kompensation for den aflyste billet.

Bytteservice

Vi bytter billetter frem til kl. 14.00 sidste hverdag før den pågældende forestilling. Der byttes ikke på dagen. Der pålægges et byttegebyr på kr. 20 pr. billet. For at bytte billetter bedes du kontakte Kolding Egnsteater se info under kontakt. Afregning af byttegebyr sker i forbindelse med ombytningen.

Scenerne

STORE SAL

Der er plads til 175 publikummer i Kolding Egnsteaters store sal.

LILLE SAL

Der er plads til 50 publikummer i Kolding Egnsteaters lille sal.

Dørene til salene bliver åbnet kort inden forestillingens start.

Kontakt os på tlf. 29 71 00 00 hvis du har særlige behov ifht. siddepladser i vores teatersale.

Transport

OFFENTLIG TRANSPORT
5 minutters gang fra Kolding Banegård og rutebilstation samt fra bybusterminal.

BIL
20 minutter fra Vejen
29 minutter fra Haderslev
52 minutter fra Esbjerg
30 minutter fra Vejle
28 minutter fra Fredericia
1 time fra Odense
1 time og 15 min. fra Århus.

Husets faciliteter

Jeg er gangbesværet og/eller en person med et handicap, kan jeg komme i jeres hus?
Det kan du tro. Vi har elevatorer op til vores sal og ned til vores toiletter. Vi har også et toilet for personer med handicap. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid spørge vores personale på dagen. Vi anbefaler, at du ringer til os, hvis du har brug for pladser til personer med handicap, så guider vi dig til, hvilke pladser der passer til dit behov.

Hvor kan jeg parkere henne?
Der er desværre ikke parkering lige ude for døren, men vi anbefaler at du bruger denne hjemmeside, til at få et overblik over parkering i nærheden.
https://parkering.kolding.dk

Er der garderobe?
Ja, der er garderobe i foyeren til venstre når man kommer ind. Garderoben er dog på eget ansvar.

Hvad kan jeg betale med i baren eller i døren?
Vi tager imod Dankort, Visa, kontanter og mobilepay.

GAVEKORT

Jeg har et gavekort der snart udløber, hvad gør jeg? Vi anbefaler selvfølgelig, at du kommer og bruger det på en forestilling eller en event, men hvis du ikke kan nå det inden det udløber, kan vi forlænge dit gavekort mod et gebyr på 25 kr. indenfor gyldighedsperioden.

Mit gavekort virker ikke på hjemmesiden, hvad gør jeg? På nogle af vores gavekort kan det være svært at se forskel på (bogstavet) O og (tallet) 0, prøv derfor at bytte rundt. Hvis dette ikke virker, så ring eller skriv en mail til os, hvor du forklarer problemet.

PERSONDATAPOLITIK

Kolding Egnsteater indsamler almindelige personlige oplysninger som navn, adresse, mailadresse og telefonnummer, når kunder køber billetter, årskort eller tilmelder sig vores nyhedsbrev. Disse oplysninger bliver behandlet med fortrolighed, og sælges ikke videre til tredjepart

Vores billetudbyder er Billetten A/S
Du kan læse om deres persondatapolitik her.

Vores hjemmeside bruger ikke cookies.

 

FOR KUN 750 KR. FÅR DU:

  • Fri entré til alle Kolding Egnsteaters teaterforestillinger i 365 dage*
  • Som årskortholder kan du invitere en ledsager med til vores forestillinger og få op til 50% rabat**
  • 50% rabat på alle events, comedy og opera
  • 25% rabat hos ecooking.dk – rabatkoden fremgår af dit årskort***
  • 20% rabat på entré hos Trapholt, Museum Kolding og Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus – fremvis blot et gyldigt årskort
  • 10% rabat på årskortholders regning hos følgende restaurationer: Fratelli, Prego, Johansen’s, Mokka Cafe og Nicolai Madbar – fremvis blot et gyldigt årskort****

*Gælder ikke teaterforestillinger arrangeret af Kolding Teaterforening / ** Gælder ikke børne- & ungdomsbilletter / *** Gælder på ecooking.dk. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder / **** Rabatten er personlig og gælder kun årskortholder

Fri_Entre_årskort_sort
Køb årskort