ADRESSE

Kolding Egnsteater
Fredericiagade 1
6000 Kolding

Tlf. 2971 0000

CVR: 31527732

Klik her for åbningstider


SPILLETIDER

Hverdage kl. 19.30 (bar og billetsalg åbner kl 17.30)
Lørdage kl. 17.00 (bar og billetsalg åbner kl 14.30)


BILLETPRISER

Løssalgsbilletter: 210 kr.
Studerende og unge u. 25 år: 110 kr.

Last Minute Ung: 60 kr. // Som studerende eller ung under 25 år kan du købe uafhentede billetter på forestillingsdagen til kun 50 kr. + gebyr kr. 10. De skal bestilles på telefon 2971 0000 og afhentes i billetsalget. Husk gyldigt studiekort eller ID.

Grupperabat v. køb af min. 10 billetter:
Gruppebilletter: 155 kr.
Studerende og unge u. 25 år: 50 kr.

Kontakt Kolding Egnsteaters billetkontor for køb af billetter med grupperabat og for at høre om muligheden for skoleforestillinger.


SCENERNE

STORE SAL
Der er plads til 175 publikummer i Kolding Egnsteaters store sal.

LILLE SAL
Der er plads til 50 publikummer i Kolding Egnsteaters lille sal.

Dørene til salene bliver åbnet kort inden forestillingens start.

Kontakt os på tlf. 29 71 00 00 hvis du har særlige behov ifht. siddepladser i vores teatersale.


TRANSPORT

OFFENTLIG TRANSPORT
5 minutters gang fra Kolding Banegård og rutebilstation samt fra bybusterminal.

BIL
20 minutter fra Vejen, 29 minutter fra Haderslev, 52 minutter fra Esbjerg, 30 minutter fra Vejle, 28 minutter fra Fredericia, 1 time fra Odense, 1 time og 15 min. fra Århus.


OM TEATRET

Lukker I? Nej, det gør vi heldigvis ikke. Den 15. maj 2020 vedtog byrådet at støtte Kolding Egnsteater, og vi fortsætter derfor de næste 4 år.

Laver I stadig teater efter den nye egnsteateraftale? Ja, det kan du tro. Vi både producerer vores egne forestillinger med lokalt perspektiv og sørger for, at du kan se en masse forskellige teaterforestillinger fra Danmark (og nogle gange fra andre steder).

Skal I nu til at lave amatørteater? Nej, men det er rigtigt at vi har lagt op til at skulle lave et stort egnsspil hvert andet år. Et egnsspil er stadig en professionel forestilling, men som er af større skala med f.eks. flere medvirkende, en lokal historie eller foregår et lokalt sted udenfor. Vi vil gøre det i samarbejde med blandt andet Dronning Dorothea teatret og andre interessenter. Dette gør vi for at styrke den lokale forankring og for at talentudvikle, men det er ikke amatørteater, der vil stadig være professionelle skuespillere, instruktør, dramatiker m.fl. med.

Hvad betyder Koldings dagligstue? Vi har i vores aftale om at forsætte som egnsteater aftalt at vi skal arbejde for at åbne huset mere op med flere åbningsdage og tider samt sørge for flere aktiviteter. Dette vil ske gennem samarbejder med andre kulturaktører og virksomheder. Vi er stadig ved at kigge på rammerne og lover at fortælle endnu mere, når vi er nået længere i hvad dette betyder.


HUSETS FACILITETER

Jeg er gangbesværet og/eller en person med et handicap, kan jeg komme i jeres hus? Det kan du tro. Vi har elevatorer op til vores sal og ned til vores toiletter. Vi har også et toilet for personer med handicap. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid spørge vores personale på dagen. Vi anbefaler, at du ringer til os, hvis du har brug for pladser til personer med handicap, så guider vi dig til, hvilke pladser der passer til dit behov.

Hvor kan jeg parkere henne? Der er desværre ikke parkering lige ude for døren, men vi anbefaler at du bruger denne hjemmeside, til at få et overblik over parkering i nærheden.

https://parkering.kolding.dk

Er der garderobe? Ja, der er garderobe i foyeren til venstre når man kommer ind. Garderoben er dog på eget ansvar.

Hvad kan jeg betale med i baren? Vi tager imod Dankort, Visa, kontanter og mobilepay. Vi tager desværre ikke Mastercard pt.


BILLETTER

Skal jeg have et årskort for at se teater hos jer? Nej, det behøver du ikke. Du kan købe billetter til alle forestillinger uden årskort, men med årskort får du rabat på billetter til forestillinger og events, i baren samt adgang til forpremiere eksklusivt for årskortgæster.

Jeg har mistet min billet, hvad gør jeg? Log ind på vores hjemmeside under Profil, og vælg derefter ‘ordre historik’, her kan du se de forestillinger du har billetter til og deres ordrenummer. Skriv en mail eller ring til os, og sig at du gerne vil have gensendt billetter på det ordrenummer. Du kan også møde op i god tid inden forestillingen og få billetterne udleveret i billetsalget.

Skal jeg vise min billet? Billetter skal vises ved indgangen til teatret, hvor vores personale vil scanne den. Er det en årskort-billet, skal du også have dit årskort med og vise det sammen med billetten.

Kan jeg vise min(e) billet(ter) på mobiltelefon eller tablet? Ja, det er præcis det samme (og lidt bedre for miljøet) Skærmen må dog ikke være skadet eller på anden måde ulæselig.

Jeg har ikke en printer. Hvad gør jeg? Hvis du har en smartphone eller en tablet kan du vise det billetten på den, ellers så kontakt os, så hjælper vi dig.

Kan jeg afbestille min billet? Vi refunderer ikke betalte billetter, men hvis du har årskort kan du afbestille billetter til vores egenproduktioner mod et gebyr på 20 kr.

Kan jeg bytte min billet? Betalte billetter kan ombyttes til en anden dag på samme forestilling mod et gebyr på 20 kr. pr. billet.


GAVEKORT

Jeg har et gavekort der snart udløber, hvad gør jeg? Vi anbefaler selvfølgelig, at du kommer og bruger det på en forestilling eller en event, men hvis du ikke kan nå det inden det udløber, kan vi forlænge dit gavekort mod et gebyr på 25 kr. indenfor gyldighedsperioden.

Mit gavekort virker ikke på hjemmesiden, hvad gør jeg? På nogle af vores gavekort kan det være svært at se forskel på (bogstavet) O og (tallet) 0, prøv derfor at bytte rundt. Hvis dette ikke virker, så ring eller skriv en mail til os, hvor du forklarer problemet.


ÅRSKORT

Hvordan fornyr jeg mit årskort? Hvis du har købt dit årskort online gennem vores hjemmeside, fornyes kortet automatisk efter 12 måneder og du vil modtage en mail kort før gentegningen sker. Du vil også modtage en mail efter gentegningen som bekræfter at dette er sket. Hvis du ikke har automatisk fornyelse ”slået til” vil du modtage en mail om at dit kort er ved at udløbe 14 dage før, 7 dage før samt 1 dag før udløb. I denne mail er et link du kan trykke på for at gå ind for at forlænge/forny dit kort.

Hvad gør jeg hvis jeg ønsker at opsige mit årskort? Hvis du ønsker at opsige dit årskort, skal du kontakte teatret og så vil vi sørge for at dit årskort stopper hurtigst muligt – se eventuelle Årskort betingelser for nærmere uddybning.


FORESTILLINGER

Må jeg have min mobiltelefon med i teatret? Ja, men den skal være slukket under forestillingen. Det er ikke tilladt at tage fotos eller optage video under forestillingen.

Hvad gør vi, hvis vi kommer for sent? Forestillingerne begynder præcist, så kom i god tid. Hvis du alligevel skulle komme for sent, kan vi desværre ikke lukke dig ind i salen, da det vil forstyrre både skuespillere og de andre publikummer. Hvis der er pause i forestillingen, kan du blive lukket ind herefter. Men kom i god tid inden forestillingsstart.

Hvordan får jeg mere at vide om forestillingen? Vi opdaterer løbende vores hjemmeside, så tjek den ud inden dit besøg.

Hvor lang tid varer forestillingen? Find forestillingen på vores hjemmeside, der kan du sammen med beskrivelse og billeder se varighed, og om der er pause.

Hvad er et gæstespil? Et gæstespil er en forestilling lavet af et andet teater som kommer og spiller deres forestilling hos os. Ledelsen udvælger hver sæson de bedste forestillinger fra ind- og udland muligt og indkøber dem til teatret.

Hvad er en co-produktion? En co-produktion er når vi fx. producerer forestillinger i samarbejde med andre teatre. Vi har gennem tiden arbejdet sammen med både Teatret Møllen, Team Teatret, Fredericia Teater m.fl.

Hvad er en egenproduktion? En egenproduktion er forestillinger vi selv producerer.

Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål her eller synes der mangler noget, så kontakt os endelig på 29 71 00 00 på hverdage mellem 10 og 14 eller send en mail på info@kolding-egnsteater.dk

Vi glæder os til at se dig på teatret.

Program_200x200mm


FOTOS TIL PRESSEBRUG

Alle fotos på hjemmesiden er ophavsretligt beskyttet og må kun bruges i forbindelse med PR og omtale af teatrets aktiviteter – eller med særlig tilladelse fra Kolding Egnsteater. Ved brug skal fotograf, teatret og forestillingen krediteres.


ÅRSRAPPORT OG VEDTÆGTER


PERSONDATAPOLITIK

Kolding Egnsteater indsamler almindelige personlige oplysninger som navn, adresse, mailadresse og telefonnummer, når kunder køber billetter, årskort eller tilmelder sig vores nyhedsbrev. Disse oplysninger bliver behandlet med fortrolighed, og sælges ikke videre til tredjepart

Vores billetudbyder er Billetten A/S
Du kan læse om deres persondatapolitik her.

Vores hjemmeside bruger ikke cookies.