DIT ABONNEMENT – Årskort og Årskort U25

Årskortet er dit helt personlige teaterabonnement som giver dig adgang til Kolding Egnsteaters egenproduktioner på Kolding Egnsteater i 365 dage fra købsdatoen 50% på udvalgte gæstespil (75% for U25) 

Når du går i teatret skal du altid vise årskortet sammen med billedlegitimation. Hvis du har købt et Årskort U25 så skal du medbringe billedlegitimation og evt. studiekort. Dit årskort scannes sammen med dine billetter, når du går i teatret.

Ved misbrug inddrages årskortet.

Med dit årskort får du:

 • Fri adgang til Kolding Egnsteaters egne forestillinger i 365 dage fra købsdato.
 • 50% på udvalgte gæstespil (75% U25)
 • 10% i baren
 • Forpremiere eksklusivt for Årskortholdere
 • Invitationer til særlige events eller lign. kun for årskortholdere
 • Nyhedsbrev

Udover ovennævnte præsenteres følgende aktiviteter der kan tilkøbes:

 • Kolding Egnsteater events: priser fra 0-100 kr
 • Specialproduktioner og samarbejder

Hvilke arrangementer, der er dækket af ovenstående aftale, kan ses på hjemmesiden og er mærket med teksten: (Nedenstående gælder også for U25 kortet)

1) Gratis med Årskort

2) 50% rabat med Årskort

BETALING OG BINDING

Årskortet købes igennem Billetten.dk som Kolding Egnsteater bruger som billetudbyder og har databehandleraftale med. Handelsbetingelser kan ses på billettens hjemmeside eller i slideren der kommer frem når du køber billet på vores hjemmeside.

Når du køber et årskort vil pengene blive trukket for det første år. Årskortet vil automatisk blive fornyet efter et år, og pengene vil automatisk blive trukket fra dit kort på datoen for fornyelsen. 

Årskortet vil blive fornyet en gang om året automatisk indtil du vælger at afbryde dit abonnement. Du kan afbryde fremtidige års betalinger ved at kontakte Kolding Egnsteaters billetsalg eller administration.

Kvitteringer for betaling samt det nye årskort udsendes via e-mail til den indtastede e-mailadresse hver gang pengene trækkes.

Ved køb af årskort giver du Kolding Egnsteater tilladelse til at foretage automatiske træk i forbindelse med automatiske årskortfornyelser. Disse vil ske hvert år fra den dag du foretager betalingen. Hvis betalingen mislykkes, vil dit årskort blive ugyldigt.

Hvis betalingskortet ikke længere er aktivt, og du ønsker at forsætte, kræves det at årskortholderen logger ind på Kolding Egnsteaters hjemmeside og indtaster de nye kortoplysninger eller kontakter Kolding Egnsteater for fortsat at få fornyet årskortet automatisk.

Fremtidige automatiske betalinger kan til hver en tid afbrydes ved kontakte Kolding Egnsteater.

 • Der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen, og herefter refunderes årskortet ikke. Ved eventuel returbetaling, vil denne udføres via samme betalingsmiddel som anvendt ved købet.
 • Hvis du allerede har købt en teaterbillet og i stedet ønsker at opgradere til et årskort, fratrækker vi det beløb, du allerede har betalt for den købte billet. Dette tilbud kan kun anvendes på dagen for forestillingen du skal se.
 • Årskortet er personligt og forevises ved afhentning af billetter, køb i baren, i døren til andre arrangementer samt på forlangende. Ved snyd eller misbrug inddrages årskortet.
 • Årskortet gælder kun til det udspecificerede som kan findes på hjemmesiden.
 • Årskortet kan ikke kombineres med andre rabatter.
 • Årskortet gælder kun til forestillinger, der opføres af Kolding Egnsteater, og dermed ikke til forestillinger på turné.
 • Mister du dit årskort og mailen det er fremsendt i, kan du købe et nyt og få det gensendt mod et administrationsgebyr på 50 kr.
 • Der tages forbehold for udsolgte forestillinger samt aflysninger. 
 • Årskortet er bindende og kan ikke opsiges eller refunderes i gyldighedsperioden.
 • Årskortet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

AUTOMATISK FORNYELSE + OPSIGELSE

Vi sender dig en e-mail, når dit årskort er ved at udløbe. Hvis du vil fortsætte med at have årskort til Kolding Egnsteater skal du ikke foretage dig noget. 

Ønsker du at opsige dit årskort, skal du kontakte Kolding Egnsteater for at afbryde dit abonnement senest 14 dage efter fornyelsen sker.

OMBOOKING, AFBUD OG UDEBLIVELSE

Du kan ombooke dine billetter mod et administrationsgebyr på kr. 20 pr. billet ved at rette henvendelse til Kolding Egnsteater.

Vi refunderer ikke solgte billetter til et arrangement. 

Hvis du har valgt ikke at få dit årskort fornyet og har bestilt billetter udover gyldigheden på dit kort, bliver dine billetter annulleret og pengene returneret undtagen billet- og ordre- gebyret.

Afbud til Kolding Egnsteater egne forestillinger:

Der kan meldes afbud til reserverede billetter frem til kl. 13.00 på forestillingsdagen.
Meld afbud ved at kontakte billet@kolding-egnsteater.dk eller på tlf. 2971 0000.

Afbud og ombooking af billetter medfører et administrationsgebyr på kr. 20.

Udebliver du fra en forestilling du har bestilt billet til uden at melde afbud, har Kolding Egnsteater ret til at pålægge kr. 100 i administrationsgebyr.

Gebyrer bliver opkrævet direkte hos årskortholderen.

ANDRE FORHOLD

Fortrydelsesret:Der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen/fornyelsesdatoen, hvorefter årskortet ikke kan refunderes.

Prisstigninger: Kolding Egnsteater tager forbehold for prisstigninger. Varsling sker med rettidig omhu.

Ændringer: Der kan ske ændringer i vilkår og betingelser fra sæson til sæson, men disse gennemføres ikke uden varsling med rettidig omhu og med mulighed for at få sine penge tilbage svarende til de resterende måneder på dit abonnement, hvis man ikke ønsker at indgå på de nye betingelser.

Forbehold: Det betragtes ikke som en ændring af vilkår og betingelser at repertoiret ændrer sig fra sæson til sæson. 

Reklamationsret: Kolding Egnsteater tager forbehold for aflysninger (force majeure), og tilbyder ikke refusion af årskortet som følge heraf.

Fortrolighedspolitik: Kolding Egnsteater forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Kolding Egnsteater vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Kolding Egnsteater vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.